Candidatul PMP la Primăria Capitalei, Robert Turcescu, a afirmat, vineri, că proiectul politic cu care se va prezenta în alegeri se va numi ”Viziunea Bucureşti-2030” adăugând că trebuie relansate proiectele iniţiate de către Traian Băsescu în perioada 2000-2004.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Vreau să-i mulţumesc lui Traian Băsescu pentru încrederea şi propunerea de a candida. În stânga şi în dreapta mea sunt candidaţii PMP, oameni alături de care lucrăm de luni de zile la un proiect unitar legat de Bucureşti. Nu vin în faţa bucureştenilor cu o promisune, ci prezentând o viziune «Viziunea Bucureşti-2030»”, a declarat Robert Turcescu, după ce Băsescu l-a anunţat ca fiind candidatul PMP pentru Primăria Generală.

Turcescu a apreciat că este nevoie de o schimbare consistentă a clasei politice, nu de ”o cosmetizare a leadershipului politic”.  ”Cred că tărie că ne aflăm în faţa unui punct de inflexiune în care o nouă generaţie din care fac şi eu parte şi 80% dintre membrii PMP consideră că a venit momentul unei schimbări”, a spus Turcescu.

El şi-a asumat deschis aderarea la o politică de dreapta despre care a spus că este cea mai potrivită pentru România. ”În comparaţie cu alte partide, PMP-ul şi asumt un proiect de dreapta  şi de reformare a clasei politice”, a apreciat Turcescu afirmând că bătălia pentru Bucureşti nu este doar o luptă pentru administrarea unui oraş, ci una pentru menţinerea clasei politice actuale sau schimbarea ei radicală.

Turcescu a precizat că se bazează pe sprijinul lui Traian Băsescu pentru această campanie electorală. ”Sper că bucureştenii vor înţelege că este un moment al schimbării şi că proiectele lansate de către Traian Băsescu în 2000-2004 trebuie urgen continuate. Am alături de mine un om ce a făcut un proiect de administraţie performantă”, a mai spus Turcescu.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a anunţat, vineri seară, că renunţă la candidatura la Primăria Capitalei, deşi îşi dorea, iar candidatul PMP este Robert Turcescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.