Prim-vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal, Raluca Turcan, care şi-a anunţat susţinerea faţă de Florin Cîţu pentru preşedinţia partidului, afirmă că Ludovic Orban rămâne un "politician redutabil", care nu trebuie "subestimat". Ea consideră că rolul lui Orban este important în partid şi se arată în dezacord cu acei liberali care "aruncă cu noroi" în unul sau altul dintre candidaţii la şefia partidului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Întrebată miercuri seară, la Digi 24, de ce îl susţine pentru şefia PNL, Raluca Turcan a afirmat: "în primul rând pentru că lucrez foarte bine cu Florin Cîţu, în al doilea rând pentru că avem nevoie de o altă manieră de leadership la nivelul PNL".
 
Întrebată, în acest context, dacă nu a lucrat bine şi cu Ludovic Orban, Turcan a răspuns că acesta rămâne "un politician redutabil".
 
"Eu am lucrat bine cu Ludovic Orban şi este un politician redutabil, nu trebuie subestimat, nu trebuie minimalizat, rolul lui în Partidul Naţional Liberal este unul important. Desfid complet abordările colegilor care încep să arunce cu noroi în unul sau în altul doar pentru că se află pe o altă opţiune politică. Pe noi ne interesează ce vor oamenii din afară de la PNL, nu că-mi place mie de cineva sau îmi place mai puţin de altul”, a declarat Raluca Turcan.
 
Ea a reafirmat că nu se "sfieşte" să spună că PNL a pierdut alegerile parlamentare, după trei rânduri de alegeri câştigate şi după ce a trecut România cu bine de criza economică. 
 
"În materie de încredere în politica naţională a partidului, oamenii nu au mai venit alături de noi şi atunci cred că este firesc să-ţi pui problema: ce aşteaptă oamenii? Avem o nouă generaţie care este total scârbită de politică. De ce? Poate reuşim să o atragem”, a mai afirmat liderul liberal.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.