Premierul Mihai Tudose a declarat că CAS şi CASS ”vor rămâne pe modelul actual”, adică vor fi plătite de angajator, el răspunzând enervat jurnaliştilor care l-au întrebat despre faptul că acestea ar putea fi achitate de către fiecare angajat: ”Eu nu ştiu de unde tot scoateţi lucrul acesta”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat despre faptul că CAS şi CASS ar putea fi plătite de către angajaţi, premierul a răspuns enervat: ”Eu nu ştiu de unde tot scoateţi lucrul acesta. Spuneţi-mi şi mie cine v-a spus dumneavoastră?....Nu, ele vor rămâne pe modelul actual, toate taxele de genul acesta - CAS, CASS - vor fi plătite de angajator”.

De asemenea, întrebat despre schimbarea şefului ANAF şi numirea acestuia ulterior în funcţia vicepreşedinte al aceleiaşi instituţii, Tudose a spus că speră ca pe ”segmentul” unde este acum să facă treabă. 

”Bogdan Stan, ca şi preşedinte ANAF, trebuia să controleze şi antifrauda şi vama. Pe segmentul lui, unde e numit acum, vicepreşedinte ANAF, pe colectare fiscală, sper că va face treabă. Voi face peste o lună o evaluare a conducerii ANAF pentru a vedea dacă respectă măsurile anunţate”, a precizat Tudose.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.