Fostul prefect al Capitelei Traian Berbeceanu a fost numit administrator public al municipiului Deva, anunţul fiind făcut de primarul oraşului, Florin Nicolae Oancea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Bun venit în echipă, Traian Berbeceanu, administrator public al Municipiului Deva!”, a scris pe pagina sa de Facebook, edilul din Deva, Florin Nicolae Oancea.
 
Berbeceanu a fost prezentat în noua funcţie, luni, în cadrul unei conferinţe de presă.
 
”Sunt convins că împreună vom face lucruri bune pentru deveni. Vă asigur că am rămas acelaşi om deschis, vrem să comunicăm cât mai bine cu cetăţenii care au aşteptări mari de la noi”, a declarat Berbeceanu.
 
Traian Berbeceanu a fost până la începutul lunii martie prefect al Capitalei, pierzându-şi postul în urma algoritmului politic negociat de formaţiunile din coaliţia guvernamentală. 
 
Traian Berbeceanu a fost, in trecut, şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba, dar şi şef de cabinet al ministrului de Interne.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.