Preşedintele PMP Traian Băsescu exclude categoric o alianţă cu noua formaţiune politică a lui Victor Ponta, precizând că acesta nu are cum să fie un partener al PMP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El a fost întrebat, sâmbătă, la Neptun, la finalul prelegerii susţinute la Şcoala de vară a tinerilor din PMP, dacă intenţionează să facă o alianţă cu noul partid al lui Victor Ponta. "Cu Ponta, cu Ponta? Niciodată! Aduceţi-vă aminte cât l-am acuzat că este mincinos, că este iresponsabil. Ponta nu are cum să fie un partener al PMP", a răspuns Traian Băsescu.

Întrebat despre relaţia deputatului PMP Valeriu Sterian cu Victor Ponta, Băsescu a răspuns: "Asta este altceva. Au fost colegi. Nu îi spun eu domnului Steriu să îşi aleagă prietenii".

Fostul lider PSD Victor Ponta a anunţat în urmă cu o săptămână un nou proiect politic alături de Sorin Câmpeanu şi de Daniel Constantin, fondator al partidului Pro România. Fostul prim-ministru şi şef al PSD Victor Ponta s-a înscris în partidul Pro România, fondat de Daniel Constantin, atacând dur actuala conducere a PSD şi pe Liviu Dragnea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.