Fostul preşedinte Traian Băsescu, actual europarlamentar, a anunţat, marţi seară, că nu va mai candida pentru un nou mandat, acesta fiind capătul de linie pentru cariera sa politică. Băsescu a precizat că a înfiinţat o fundaţie, că are multe invitaţii de la licee, iar în prezent duce cât de mulţi elevi poate la Bruxelles.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Traian Băsescu a fost întrebat, marţi seară, la Digi 24, dacă mai candidează la alegerile eurorpalamentare şi a afirmat: ”Categoric nu. E cap de linie, da”.

Întrebat dacă iese din politică, Băsescu a anunţat că a înfiinţat o fundaţie.

”Mi-am făcut o fundaţie, am înregistrat-o deja şi o să încerc, spre exemplu, am foarte multe invitaţii de la licee şi am dus liceeni la Bruxelles în cadrul acelui program. N-am dus oameni de partid, am luat clase de liceu şi le-am dus la Bruxelles să vadă Parlamentul. Chiar acum am 60 de copii săptămânile următoare, pe care-i aduc şi de la şcoli private, şi de la şcoli de stat”, a adăugat Traian Băsescu.

Traian Băsescu a fost, între altele, preşedinte al României, în perioada 2004 – 2014 şi primar general al Capitalei.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.