Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, joi, în faţa vilei de protocol, că diagnosticul pe care i l-au pus medicii a fost o pneumonie netratată la vreme, recomandarea fiind ca cel puţin până în data de 10 să evite orice aglomeraţie ca să nu aşeze, peste tratamentul care s-a făcu, un COVID.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Reuşesc să fiu zglobiu, acum. Mă mişc, e foarte bine. Am avut o pneumonie netratată la vreme şi recomandarea medicilor este ca cel puţin până în data de 10 să evit orice aglomeraţie ca să nu aşez peste tratamentul care s-a făcut un COVID”, a spus Traian Băsescu.

El a precizat că recomandarea medicilor a fost, printre altele, ”nu aeroporturi, nu avioane, mască tot timpul”. 

Fostul preşedinte Traian Băsescu a revenit în ţară în noaptea de miercuri spre joi, după externarea de la un spital din Bruxelles, el fiind filmat la sosirea la locuinţa de protocol din Bucureşti, pe care are termen să o elibereze în 60 de zile, ca urmare a deciziei defintive a instanţei privind colaborarea sa cu Securitatea.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.