Preşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP), Eugen Tomac, spune că doar cine nu înţelege politica nu îşi dă seama că liderul Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, devine din ce în ce mai izolat în cadrul formaţiunii pe care o conduce. Tomac a mai afirmat că dacă Dragnea va candida la alegerile prezidenţiale, va fi pentru prima oară când un candidat al social-democraţilor nu va intra în turul doi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Faptul că primul ministru pus de Dragnea l-a contrazis spunând că partidul decide, nu decide un om la alegerile prezidenţiale, este lovitură sub centură evidentă. Doar cine nu înţelege politica, nu îşi dă seama că Dragnea devine din ce în ce mai izolat în propriul partid. Nu mai ţine aventura asta că unul singur decide pentru toţi”, a declarat Eugen Tomac, joi, într-o conferinţă de presă susţinută la Constanţa.

Liderul PMP crede că, dacă PSD va merge cu Liviu Dragnea în cursa pentru alegerile prezidenţiale, atunci va fi pentru prima oară când social-democraţii nu vor avea candidat în turul al doilea.

“Abordarea premierului este tocmai de a-l tempera pe Dragnea pentru că PSD-ul, dacă merge în alegerile prezidenţiale cu Liviu Dragnea, eu sunt absolut convins de acest lucru, riscă să nu mai intre pentru prima dată în turul doi”, a mai afirmat Tomac.

El consideră că în PSD există o grupare care nu mai suportă starea de fapt, iar reprezentaţii acesteia doresc să îşi negocieze mult mai inteligent viitorul politic.

”În PSD există o grupare care nu mai suportă starea de fapt în care se află şi nu mai vor să vină cum au venit ceilalţi nemulţumiţi şi lucrează în tihnă. Şi ea (n.r. Viorica Dăncilă) exprimă starea acestor baroni din PSD care vor să îşi negocieze mult mai inteligent viitorul politic”, a explicat Eugen Tomac.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.