Liderul PMP Eugen Tomac se întreabă, într-o postare pe Facebook, în legătură cu existenţa a ceea ce el numeşte "un plan concertat al lui Dragnea prin care România să fie mutată din nou în sfera de influenţă a Moscovei", invocând ca argumente amplasarea de către Rusia de rachete pe litoralul Mării Negre, blocarea achiziţiei corvetelor, atacarea în contencios a prelungirii mandatului şefului Statului Major, "criza energetică de proporţii generată de PSD - ALDE", vizita ministrului Finanţelor la Moscova şi participarea preşedintelui CCR Valer Dorneanu la o ceremonie în capitala rusă. Textul său se încheie cu mesajul: "Noroc cu preşedintele Băsescu, pentru că, dacă stăteam după PSD, nu aveam nici până acum Scutul de la Deveselu".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Apar informaţii că Rusia şi-ar fi instalat rachete nucleare pe litoralul Mării Negre în apropiere de Ucraina. Între timp, Guvernul păpuşat de Dragnea blochează achiziţionarea de corvete pentru dotarea Marinei Militare, nerespectând, practic, angajamentul luat în faţa partenerilor NATO (la presiunea SUA) de a acorda 2% din PIB Apărării. Tot Executivul atacă în contencios prelungirea mandatului Şefului Statului Major General al Armatei Române, decredibilizându-l pe acesta şi dând un semnal dezastruos către personalul din MApN. Tot acum, PSD - ALDE au generat o criză energetică de proporţii, România importând masiv gaz rusesc vândut de Gazprom. Colac peste pupăză, ministrul de Finanţe, care se face vinovat de căderea fabuloasă a Bursei de la Bucureşti, face o escală în decembrie la Moscova. Preşedintele CCR, Valer Dorneanu, participă la o ceremonie, la Moscova, a Curţii Constituţionale a Federaţiei Ruse, urmată de decizii cât se poate de controversate la Bucureşti", scrie Romac în postarea intitulată "Trădare sau doar prostie crasă?".

"Oare toate acestea sunt simple coincidenţe sau există un plan concertat al lui Dragnea prin care România să fie mutată din nou în sfera de influenţă a Moscovei?", se întreabă el.

În opinia liderului PMP, preşedintelui Traian Băsescu i se datorează scutul de la Deveselu.

"Noroc cu Presedintele Băsescu, pentru că, dacă stăteam după PSD, nu aveam nici până acum Scutul de la Deveselu. A fost cu 10 minute mai deştept decât această matrioşkă toxică instalată în ultimii ani în vârful statului", conchide Tomac.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.