Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, s-a exprimat ironic la adresa preşedintelui Iohannis, într-un difuzat marţi seara de Antena 3, şi a spus că are convingerea că şeful statului va citi mai repede decât în cazul Codruţei Kovesi documentele care stau la baza cererii de revocare a procurorului general Augustin Lazăr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Nu aş vrea să greşesc, oi fi eu ministrul Justiţiei, dar nu pot evalua un profesor de fizică. A cunoaşte mecanismele statului de drept este de mare fineţe, dar poate fi rezultatul unor acumulări de ani de zile. Nu te duci tu pe scaunul ăla şi te alege poporul peste noapte preşedinte şi devii atoateştiutor“, a declarat Tudorel Toader.
 
Ministrul a mai spus că preşedintele poate să fie consiliat bine şi să spună „lasă că aşa ştiu eu, aşa vreau eu”.
 
„Fiind la a doua sau a treia citire, exprim convingerea că va înţeleg mai repede. Ţine de structura fiecăruia“, a mai spus Toader, despre timpul necesar preşedintelui pentru a analiza documentele pentru revocarea lui Augustin Lazăr.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.