Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declară că nu a discutat cu liderii coaliţiei de guvernare, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, despre o posibilă remaniere a sa, spunând că ar fi „incomod” să-i întrebe direct dacă îl remaniează sau nu. Toader a explicat că un ministru are anumite obligaţii pe care trebuie să le îndeplinească până la final, când cei care l-au numit în funcţie îl revocă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am spus tot timpul că există o vreme de evaluare a tuturor. Nu ştiu de unde sunteţi, dar va veni un timp în care vi se va spune că nu mai sunteţi bun de reporter. Şi aia e tot evaluare”, le-a răspuns Tudorel Toader jurnaliştilor care l-au întrebat despre evaluarea miniştrilor făcută de premierul Dăncilă.

Întrebat dacă a discutat cu preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, despre o posibilă schimbare a sa din funcţie, ministrul Justiţiei a spus că ar fi „incomod” să-i întrebe direct dacă îl remaniază. El a explicat că un ministru trebuie să-şi îndeplinească obligaţiile până când cei care l-au numit în funcţie îl revocă.

„(...) Pentru mine ar fi incomod. Cum să întreb eu "Mă remaniaţi, nu mă remaniaţi?". Adică realmente, ca om, nu ca ministru, e incomod. Tu ca ministru ai o obligaţie, o demnitate, eşti obligat să ţi-o îndeplineşti până în momentul în care cei care te-au învestit te revocă. (...) Activitatea oricui poate fi oricând mai bună”, a spus Toader.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.