Testul pentru coronavirus al preşedintelui organizaţiei judeţene a PNL Constanţa, deputatul Bogdan Huţucă, a ieşit negativ, acesta având săptămâna trecută mai multe întâlniri cu senatorul Vergil Chiţac, care a fost confirmat cu COVID-19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Preşedintele PNL Constanţa, deputatul Bogdan Huţucă, a declarat, vineri seara, pentru Agenţia de presă News.ro, că testul pentru coronavirus pe care l-a făcut vineri a ieşit negativ. 
 
"Testul este negativ. Voi lua legătura cu Direcţia de Sănătate Publică să îmi spună dacă rămân în izolare. Unii îmi spun că dacă testul a ieşit negativ pot să ies din izolare, până nu vorbesc cu DSP nu ies din izolare. Aştept să îmi comunice care este procedura de urmat”, a afirmat Bogdan Huţucă. 
 
El a spus că mai mulţi colegi din organizaţia PNL Constanţa îşi vor face testul pentru coronavirus, dar că aceştia nu au intrat în contact cu Vergil Chiţac. 
 
"Mulţi colegi îşi fac testul, dar ei nu s-au întâlnit decât cu mine, nu şi cu domnul Chiţac. Singura persoană cu care senatorul Vergil Chiţac a discutat în toată această perioadă am fost eu. Nu a fost la nicio şedinţă, nu s-a întâlnit cu niciun coleg. Ultima oară m-am întâlnit cu domnul Chiţac luni, la Bucureşti”, a spus liderul PNL Constanţa. 
 
Senatorul PNL Vergil Chiţac, soţia sa şi asistentul său personal au fost confirmaţi, vineri, cu coronavirus, ei fiind internaţi la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.