Termenul limită de depunere a candidaturilor pentru preşedinţia Partidului Naţional Liberal expiră miercuri, premierul Nicolae Ciucă fiind aşteptat în cursul zilei să îşi depună candidatura, la sediul partidului. La Congresul extraordinar de duminică, liberalii vor alege doar preşedintele PNL, iar în Consiliul Naţional care se va organiza a doua zi după Congres va fi decis secretarul general al partidului, cel mai probabil Lucian Bode.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premierul Nicolae Ciucă este aşteptat, miercuri, îsă îşi depună candidatura la şefia Partidului Naţional Liberal, unica candidatură care va fi la Congresul extraordinar din 10 aprilie, potrivit unor surse din partid. 

Ulterior, într-o reuniune a Consiliului Naţional va fi stabilit secretarul general al partidului, care este ales în echipă cu preşedintele formaţiunii. Lucian Bode este cel care va deţine această funcţie, potrivit informaţiilor din interiorul partidului. 

Marţi, BEx al PNL a luat decizia de a fi făcută o derogare de la condiţia de vechime prevăzută în statutul partidului pentru ca Nicolae Ciucă să poată candida la şefia formaţiunii, acesta neavând vechimea cerută de Statut, de 5 ani de zile, pentru a deţine funcţia de preşedinte al PNL. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.