Preşedintele executiv al PSD, Eugen Orlando Teodorovici, îi critică pe membrii partidului care prezintă public ce nu au prezentat în forurile de conducere ale formaţiunii. "Sunt foarte multe ieşiri care, până să se întâmple ce s-a întâmplat cu preşedintele partidului, nu am auzit la şedinţe pe cineva să fie atât de vocal. Era linişte", afirmă Teodorovici. Referitor la o eventuală candidatură la preşedinţie a Gabrielei Firea, el spune că, "dacă o desemnează CEX-ul foarte bine, să meargă dânsa şi toţi o susţinem pe dânsa", precizând că el a renunţat la ideea unei candidaturi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mă uit la ai mei colegi cu funcţii de conducere de ani de zile care prezintă în mod public ceea ce nu au prezentat în forurile de conducere din partid. (...) Dacă o desemnează CEX-ul foarte bine, să meargă dânsa şi toţi o susţinem pe dânsa. Discutăm în partid, spuneţi ce aveţi de spus şi punct. Sunt foarte multe ieşiri care, până să se întâmple ce s-a întâmplat cu preşedintele partidului, nu am auzit la şedinţe pe cineva să fie atât de vocal. Era linişte", a spus Teodorovici, duminică seară, la Antena 3, ca răspuns la declaraţiile recente ale Gabrielei Firea.

El a mai spus că "se face politică în interiorul partidului" şi că marţi, la Comitetul Executiv Naţional, cine mai doreşte "îşi menţine sau nu dorinţa de a candida şi se încheie discuţia vizavi de...".

"Odată decizia luată, să nu mai avem stânga-dreapta", a completat Teodorovici.

Întrebat dacă îşi menţine candidatura, el a răspuns: "nu", adăugând că marţi îşi va exprima votul în CEX.

Teodorovici l-a criticat şi pe primarul sectorului 3, despre care a spus că "a fost de faţă” la luarea unor decizii şi abia acum spune ce îl nemulţumeşte: "Sunt foarte mulţi colegi care amestecă lucrurile, o iau personal. Nu trebuie să schimbăm relaţia de prietenie dacă decizia în partid este aceasta, în care tu nu eşti inclus".

"După alegeri nu am văzut vreun lider al partidului care să fie convins că putem cştiga preşedinţia. Uşor, uşor au început să prindă curaj. (...) Cu astfel de tabere, discuţii în afara partidului nu cred că ne ajută”, a mai spus Teodorovici.

El a adăugat că marţi în CEX se vor prezenta rezultatele sondajelor de opinie comandate de partid, acestea urmând a fi prezentate de către cei care au realizat cercetările sociologice şi care vor şi răspunde întrebărilor celor din partid.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.