Prim-vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu a declarat, marţi, că Marian Munteanu s-a retras din Consiliile de Administraţie ale ONG-urilor din care făcea parte şi a cesionat acţiunile şi părţile sociale de la societăţile comerciale la care era asociat, el precizând că nimeni din partid nu i-a cerut retragerea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi (marţi - n.r.) Marian Munteanu s-a retras din Consiliile de Administraţie ale ONG-urilor din care făcea parte şi şi-a cesionat acţiunile şi părţile sociale de la societăţile comerciale la care era asociat. De alte retrageri, nu ştiu”, a spus prim-vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu, la ieşire din sediul Modrogan 22, unde are loc şedinţa cu candidaţii PNL la sectoarele Capitalei.

Întrebat dacă i s-a cerut lui Marian Munteanu retragerea din cursa pentru Primăria Generală, Atanasiu a răspuns: ”Nu i-a cerut nimeni retragerea”.

Înaintea şedinţei de marţi seară a liberalilor, au existat informaţii potrivit cărora ar putea fi luată în discuţie o eventuală retragere a candidaturii lui Marian Munteanu ca urmare a contestării candidaturii sale în spaţiul public.

Liderii PNL i-au cerut, marţi, lui Marian Munteanu să îşi clarifice situaţia administrativă legate de participarea sa în diverse firme, asociaţii şi fundaţii, urmând ca miercuri liderii partidului să facă o conferinţă de presă pe tema alegerilor din Bucureşti, au declarat surse din PNL.

Şedinţa conducerii PNL de marţi seara a fost precedată de o discuţie a lui Marian Munteanu cu liderii partidului, în sediul central, în care i s-a pus în vedere lui Munteanu că trebuie să îşi clarifice situaţia administrativă legată de participarea sa în firme, asociaţii, fundaţii, fără a se invoca posibilitatea retragerii candidaturii sale la Primăria Generală

În şedinţa PNL ce a urmat s-a stabilit ca un cerc restrâns de lideri ai partidului, printre care Alina Gorghiu, Vasile Blaga, Teodor Atanasiu şi Cătălin Predoiu să aibă o şedinţă, miercuri, de la ora 15, în care să stabilească strategia pentru alegerile locale din Bucureşti. După această şedinţă, Blaga şi Gorghiu vor susţine o conferinţă de presă comună.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.