Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, susţine că decizia partidului de a susţine un candidat independent ”care să se apropie cât mai mult de dorinţele românilor se dovedeşte a fi una foarte bună”, după ce ultimul sondaj IMAS, realizat la comanda Europa FM, îl arată pe Mircea Doaconu pe locul al doilea, după Klaus Iohannis. ”Votul pentru doamna Dăncilă este, indirect, un vot pentru Klaus Iohannis”, susţine Tăriceanu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Mircea Diaconu este pe locul 2 în sondajul IMAS, cu şanse mari de a intra în turul 2. Iată că decizia de susţine un candidat independent care să se apropie cât mai mult de dorinţele românilor se dovedeşte a fi una foarte bună. România are nevoie de un altfel de preşedinte, un preşedinte al tuturor românilor. Acesta este Mircea Diaconu”, a scris, joi, pe Facebook, Călin Popescu Tăriceanu.

Acesta le-a transmis un mesaj tuturor celor care intenţionează să o voteze pe Viorica Dăncilă.

”Vreau să mă adresez tuturor românilor şi cu precădere celor care intenţionează să o voteze pe Viorica Dăncilă: votul pentru dna Dăncilă este, indirect, un vot pentru Klaus Iohannis. Cei care vor să voteze aşa trebuie să se gândească bine, pentru că nu e numai un vot irosit, este un vot în favoarea lui Klaus Iohannis”, a mai scris Tăriceanu.

Aproape 50% dintre cei care intenţionează să meargă la vot la prezidenţiale ar opta pentru Klaus Iohannis dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri, pe locul al doilea situându-se Mircea Diaconu cu 16,7%, conform unui Sondaj realizat de IMAS la comanda Europa FM.

Pentru parlamentare, topul este condus de PNL, urmat de PSD, ambele în creltere cu câte două procente, şi de USR.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.