Copreşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, joi, la Parlament, că dezavuează afirmaţia Steluţei Cătăniciu (ALDE) referitoare la ministrul Justiţiei, precizând că nu este normal ca un deputat al majorităţii parlamentare să critice unul dintre miniştrii propriului Guvern.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Este o poziţie strict personală (a Steluţei Cătăniciu – n.r.) cu care eu nici nu sunt de acord. O dezavuez. Unde aţi mai pomenit, într-o ţară normală, democratică, ca parlamentarii majorităţii să critice miniştrii propriului Guvern? Am avut ieri o discuţie cu domnia sa şi cu colegii în Biroul Politic Executiv pe acest subiect”, a declarat Tăriceanu.

El consideră că ”sunt anumite subiecte induse din alte zone şi unii dintre colegi, câteodată, în acest stil fac greşeli de apreciere”.

”Din zona media au început diverse agitaţii referitoare la declaraţii care să agite spiritele că ministrul Justiţiei ar trebui să-şi dea demisia că nu are susţinerea pentru proiectele pe care le promovează, ceea ce nu este corect”, a punctat copreşedintele ALDE.

Deputatul ALDE Steluţa Cătăniciu a afirmat, miercuri, că nu mai înţelege ce se întâmplă şi pe cine reprezintă ministrul Justiţiei în Guvernul Grindeanu, după ce Tudorel Toader a anunţat că proiectul de lege privind abuzul în serviciu nu va avea stabilit un prag.

”Eu nu cred că mai putem să-l numim pe domnul ministru, ministru al coaliţiei. Încerc şi eu să mă dezmeticesc văzând reacţiile domnului ministru cu privire la acest proiect. Vorbim despre un Guvern politic, nu vă supăraţi. (…) Acum chiar nu mai înţeleg ce se întâmplă, nu înţeleg pe cine reprezintă dânsul în Guvern (...) Un ministru tehnocrat care să nu colaboreze cu partidele care formează coaliţia de guvernare pune mari semne de întrebare”, a afirmat Cătăniciu la Antena 3.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.