Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, susţine că premierul Viorica Dăncilă este un om serios, care stă, analizează şi nu se grăbeşte cu răspunsurile, o persoană de echilibru, considerând că a fost o alegere bună desemnarea de către PSD într-o asemenea funcţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, vineri după-amiază, într-o conferinţă de presă susţinută la Constanţa, că nu a cunoscut-o pe Viorica Dăncilă înainte de numirea în funcţie decât superficial, dar acum fac schimb de păreri şi de experienţă. 

“Nu am cunoscut-o pe doamna Dăncilă, decât aşa cu totul şi cu totul superficial până la numirea dânsei în funcţia de prim-ministru. Ştiam că este membru în Parlamentul European, de aceea ne vedeam şi foarte rar şi foarte puţin ca timp. Am urmărit-o cu atenţie, am discutat cu domnia sa de destul de multe ori, facem schimb de păreri şi de experienţă, îi împărtăşesc din experienţa mea şi mă bucur că am lucruri care pot să-i fie utile”, a afirmat Tăriceanu.

El a spus că Viorica Dăncilă este un om serios care stă, analizează şi nu se grăbeşte cu răspunsurile şi o persoană de echilibru care este conştientă că are o responsabilitate majoră.

“Am observat-o în exerciţiul funcţiei şi am apreciat la dânsa că este un om serios, care stă şi analizează, nu se grăbeşte cu răspunsurile pentru că, de multe ori, promptitudinea în a da un răspuns nu este neapărat şi dovada că acel răspuns este şi bine cântărit. Este conştientă că are o responsabilitate majoră, îmi place că este foarte serioasă, foarte dedicată, un om de echilibru. Cred că a fost o alegere bună şi împreună cu colegii mei suntem solidari în tot ceea ce înseamnă acţiunea Guvernului şi a primului ministru”, a mai declarat liderul ALDE. 

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, în 27n aprilie, că Viorica Dăncilă nu face faţă poziţiei de prim-ministru al României şi i-a cerut public demisia, spunând că îi retrage încrederea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.