Ministrul Mediului, Tánczos Barna, a subliniat, luni seară, că UDMR nu va ieşi de la guvernare şi că negocierile pentru viitorul Guvern vor continua. Ministrul a adăugat că este mulţumit de colaborarea cu Marcel Ciolacu, liderul PSD, dar şi de colaborarea cu PSD şi PNL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”UDMR nu iese de la guvernare, negocierile continuă, protocolul astăzi încă este în vigoare, vedem ce se întâmplă mâine la Cotroceni, cu ocazia consultărilor”, a declarat, luni seară, Tánczos Barna.
 
Ministrul Mediului a precizat că este mulţumit de colaborarea cu Marcel Ciolacu, dar şi de colaborarea cu PSD şi PNL, în general.
 
”Sunt mulţumit de domnul Ciolacu, am avut o colaborare foarte bună cu domnul Ciolacu ca preşedintele Camerei Deputaţilor, suntem mulţumiţi de colaborarea cu PSD, la fel de mulţumiţi de colaborarea cu PNL. Varianta propusă într-adevăr iese din  protocol, noi avem această rugăminte, această solicitare, de a reveni în cadrul protocolului şi de a merge mai departe cu aceast coaliţie ”, a mai adăugat Tánczos Barna.
 
Partidele parlamentare au fost invitat, marţi, la Cotroceni, pentru consultări în vederea desemnării noului premier. PNL şi PSD vor merge la ora 12.00, iar UDMR separat, de la 12.30. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.