Ministrul Mediului, Tanczos Barna, care a participat la Forumul Fermierilor din Ţinutul Secuiesc, a afirmat, vineri seară, că participarea UDMR la guvernare a adus şi aduce în continuare un ajutor real fermierilor. ”Ne dorim ca în perioada 2023-2027 să continuăm să ajutăm fermierii să acceseze cei 15,8 miliarde”, a transmis ministrul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am avut ocazia să ascult prezentări utile şi constructive ale fermierilor în cadrul Forumului Fermierilor din Ţinutul Secuiesc. Ne bucurăm să vedem că participarea UDMR la guvernare a adus şi aduce în continuare un ajutor real fermierilor. UDMR a intervenit nu doar atunci când preţul motorinei a crescut brusc, dar fermierii au avut şi au ocazia să aplice pentru sprijin guvernamental în mai multe domenii, cum ar fi creşterea animalelor, producţia vegetală sau compensaţii pentru daunele cauzate de secetă”, a scris, vineri, pe Facebook, ministrul Mediului.

Tanczos Barna a precizat că, în perioada 2023-2027, UDMR oreşte să ajute fermierii să acceseze cei 15,8 miliarde care ne stau la dispoziţie pentru dezvoltare rurală, dar şi pentru susţinerea producătorilor din domeniul agricol.

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.