Senatorul UDMR Tanczos Barna crede că PSD şi PNL vor rămâne împreună cel puţin până la alegerile europarlamentare de anul viitor şi că viitorul comun al celor două partide va depinde foarte mult de rezultatul înregistrat la scrutinul din primăvara lui 2024.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Tanczos Barna a fost întrebat, marţi, la Prima News, dacă PSD şi PNL vor rămâne la guvernare până la finalul lui 2024 sau coaliţia se va rupe înainte de alegeri sau după alegerile europarlamentare.
 
“Până la europarlamentare, sigur. Viitorul dânşilor va depinde foarte mult de rezultatul europarlamentarelor. Acolo o să îşi facă calculele pentru toamnă, pentru alegerile din decembrie. Depinde foarte mult ce scor vor face la europarlamentare”, a afirmat senatorul UDMR. 
 
Întrebat dacă Nicolae Ciucă va rămâne în fruntea PNL după europarlamentare, Tanczos Barna a răspuns: “Dacă o să aibă o perioadă de guvernare bună şi rezultate bune la europarlamentare, da”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.