Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a declarat luni, în emisiunea Talk News de la Profit TV, după demisia lui Florin Cîţu de la şefia PNL, că ”se poate lucra foarte bine cu premierul Nicolae Ciucă. ”Probabil, dacă va fi o singură persoană sau aceeaşi persoană şi preşedinte şi premier se vor scurta anumite procese, se va scurta lanţul decizional”, a mai spus ministrul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Lucrurile interne ale PNL nu ne privesc, nu le comentez, noi am avut comunicare de cele mai multe ori cu domnul prim-ministru, pentru că este normal, fiind în Guvern, zi de zi comunicând cu dânsul”, a spus Tanczos Barna, adăugând că se cunoaşte de mult timp şi cu Florin Cîţu. 

”Sper doar ca această schimbare să nu afecteze coaliţia, eu cred că se poate merge mai departe fără să fie sincope şi trebuie să respectăm decizia colegilor din PNL, dacă decid să schimbe preşedintele”, a mai afirmat el.

Ministrul a mai adăugat: ”Eu cred că se poate lucra foarte bine cu domnul Ciucă, comunicăm foarte bine şi este decizia PNL-ului. Probabil, dacă va fi o singură persoană sau aceeaşi persoană şi preşedinte şi premier se vor scurta anumite procese, se va scurta lanţul decizional”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.