Purtătorul de cuvânt al PSD, senatorul Ştefan Radu Oprea a declarat luni, după şedinţa conducerii partidului, despre amânarea rotaţiei premierilor, până în toamnă, vehiculată în spaţiul public, că nu au avut o astfel de discuţie astăzi în partid.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

”Nu am avut o astfel de discuţie astăzi, din contră, aş putea să spun (..) toată concentrarea noastră şi a miniştrilor PSD este pe ce se va întâmpla în perioada imediat următoare şi nicidecum despre ceea ce se va întâmpla în mai, conform protocolului. Nu am avut o astfel de discuţie”, a spus Ştefan Oprea.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

”Eu sunt convins că toţi cei care ne privesc au o aşteptare, aceea de a avea o stabilitate şi a rezolva într-adevăr problemele care îi preocupă”, a mai spus Oprea, afirmând că în şedinţa PSD s-a discutat despre preţurile la alimente, despre veniturile românilor. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.