Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu a declarat, vineri, că nu s-a luat nicio decizie, la nivelul coaliţiei de guvernare, în privinţa comasării alegerilor. În opinia sa, guvernanţii ar trebui să le spună clar românilor, în cazul în care alegerile se vor comasa, cum exact se va face acest lucru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Am fost la această şedinţă a coaliţiei, ieri după masă, nu am luat nicio decizie, săptămâna viitoare vom avea o nouă rundă de consultări”, a declarat Grindeanu.
 
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
Social-democratul a precizat că întreg pachetul comasărilor ar trebui prezentat deodată românilor, în cazul în care alegerile vor fi unite. 
 
”Îmi păstrez punctul de vedere, dacă nu vom discuta întregul pachet, venind în faţa românilor în mod transparent, spunându-le: o să facem europarlamentarele cu localele, vrem să facem alegerile prezidenţiale în noiembrie, alegerile prezidenţiale, turul doi cu orice altceva, eu cred că nu vom avea susţinere. Trebuie să venim onest în faţa românilor să le spunem, dacă vom ajunge la o concluzie, ceea ce le propunem. Dacă nu ajungem la o concluzie, ne vedem în decembrie”, a explicat Grindeanu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.