Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu, care a participat, sâmbătă, la lansarea candidaţilor PSD la alegerile locale din municipiul Lugoj, judeţul Timiş, a afirmat, în spirit de glumă, că îl cam vor plecat colegii săi din organizaţia PSD Timiş, dar că nu va pleca din această filială, indiferent de funcţiile politice de la nivel naţional, care sunt trecătoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Grindeanu a declarat că între Alfred Simonis, candidatul PSD-PNL la CJ Timiş, şi Călin Dobra, candidatul PSD la Primăria Lugoj, a fost întotdeauna o concurenţă în partid.

”Alfred Simonis şi Călin Dobra au fost doi oameni care au fost alături de mine, indiferent de traseul pe care l-am avut, mi-au fost loiali. Şi am convingerea că vor fi - Călin un foarte bun primar de Lugoj şi Freddy (Alfred Simonis - n.r.) un foarte bun preşedinte de Consiliu Judeţean. Să ştiţi că toată această concurenţă constructivă pe care ei doi au avut-o în aceşti ani a fost benefică pentru organizaţia noastră”, a susţinut Grindeanu.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Prim-vicepreşedintele PSD a adăugat, în spirit de glumă, că îl vor plecat din organizaţia PSD Timiş colegii săi, dar a dat asigurări că acest lucru nu se va întâmpla.

”Aţi văzut că am fost prezentat ca mare lider naţional. Mă cam vor plecat din organizaţia Timiş colegii, dar eu sunt membru la Timiş şi nu o să îmi pierd această calitate de membru PSD Timiş pentru că eu cred că e cea mai importantă, dincolo de funcţiile celelalte, care ştiu pe propria piele cât de trecătoare sunt”, a adăugat Grindeanu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.