Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu (PSD), a întrebat retoric, dacă cineva l-a văzut pe Cătălin Drulă, deputat de Timiş şi lider al USR, prin Timişoara. El a afirmat că îl va invita pe Drulă la inaugurarea centurii sud a municipiului Timişoara, aşa cum l-a invitat şi la finalizarea lucrărilor Podului de la Brăila, numai că acolo liderul USR nu s-a prezentat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”L-aţi văzut pe Drulă prin Timişoara? Dacă l-aţi văzut, să îmi spuneţi şi mie, că e la al doilea mandat. Să ştiţi că o să îl invit la inaugurarea centurii. L-am invitat şi la inaugurarea Podului de la Brăila. A fost singurul ministru care nu a venit. E adevărat că meritat nu a venit la Brăila pentru că nu a făcut nimic. Ceilalţi toţi, liberali, PSD-işti, care au fost de când au început lucrările, toţi au fost, dânsul nu”, a declarat Sorin grindeanu, vineri, la Timişoara.
 
Social-democratul a adăugat că liderul USR probabil că a avut ”o urmă de bun simţ” când nu s-a prezentat la inaugurarea Podului de la Brăila.
 
”Probabil că a avut o urmă de bun simţ, dar la Timişoara când vine să îmi spuneţi şi mie că e în al optulea an deputat de Timiş. Cred că e la al doilea mandat”, a spus Grindeanu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.