Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a transmis, marţi, un mesaj de 1 Iunie, în care a apreciat modul în care copiii au răspuns provocărilor pandemiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Dragi copii,

Ştiu că înţelegeţi mai mult decât vreţi să ne lăsaţi impresia, pentru că aţi fost uneori mai atenţi şi mai solidari decât adulţii! Felul în care voi aţi răspuns provocărilor acestei pandemii ne-a arătat tuturor că inteligenţa voastră emoţională şi capacitatea voastră de adaptare sunt superioare nouă, generaţiilor mature. Sper să vă păstraţi forţa şi încrederea că împreună: copii, părinţi şi bunici - vom depăşi aceste grele încercări şi că veţi performa surprinzător, în ciuda greutăţilor”, a transmis, marţi, Sorin Cîmpeanu.

Ministrul a avut un mesaj şi pentru părinţi: ”Am traversat împreună cele mai mari temeri legate de viaţa noastră şi de viitorul copiilor noştri. Orizontul ne arată lumina - pentru copii şi pentru noi. Vă felicit pentru ca aţi sprijinit şi suplinit şcoala, vă consider adevăraţi parteneri fără de care educaţia nu se poate împlini cum se cuvine”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.