Site-ul AUR a fost atacvat, vineri, de către hackeri, iar echipa tehnică a formaţiunii lucrează pentru remedierea problemelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Site-ul AUR, la fel ca alte site-uri de ştiri din România, este victima atacurilor instrumentate de hackeri. În acest moment, echipa noastră tehnică se ocupă cu remedierea problemelor, în aşa fel încât site-ul principalului partid de opoziţie să fie activ”, au precizat, vineri, la solicitarea News.ro, reprezentanţii AUR.

Formaţiunea susţine că, ”atunci când un om sau o formaţiune politică deranjează structurile sistemului, de tot felul, lovindu-le prin demascare în interesele lor, aceştia reacţionează şi încearcă blocarea sau reducerea la tăcere, punând în mişcare tot felul de mecanisme inclusiv informatice”.

”Poziţiile vehemente ale AUR cu privire la teme de maxim interes pentru români, precum şi creşterea încrederii românilor în partidul nostru, reprezintă pentru sistem şi adversarii noştri o problemă. Aceste încercări de a ne intimida nu ne vor descuraja. Dimpotrivă, ne întăresc determinarea de a continua lupta pentru drepturile şi libertăţile românilor”, au mai transmis reprezentanţii formaţiunii.

Aceştia precizează că vor face ”tot ce este necesar” pentru a-şi face vocea auzită.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.