Deputatul PSD Alfred Simonis a avut un mesaj pentru parlamentarii PNL, transmiţindu-le că poate la congresul liberalilor nu vo mai conta, după ce Florin Cîţu a afirmat că acest congres e tranşat, dar acum contează şi i-a îndemnat să vină la vot şi să voteze împotriva premierului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Simonis l-a întrebat pe Florin Cîţu cu cine a tranşat alegerile din PNL. 
 
“Cu cine aţi tranşat alegerile din PNL, ne puteţi spune şi nouă? Aici în sală aveţi 134 de deputaţi şi senatori ai PNL pe care cu această afirmaţi nu daţi două parale”, a explicat deputatul PNL. 
 
El a avut un mesaj şi pentru parlamentarii PNL. 
 
“Aţi spus că i-aţi convins pe români să ajungeţi prim-ministru, nu aţi convins pe nimeni. Dacă toţi aţi convins pe toţi românii daţi-le şanse colegilor de la PNL să îşi arate ataşamentul şi dragostea pentru dumneavoastră şi să îi lăsaţi să voteze la moţiunea de cenzură împotriva guvernului dumneavoastră. Dacă nu sunteţi de acord mă adresez vouă celor 134 de deputaţi şi senator PNL, poate că la congresul PNL nu mai contaţi, poate că domnul Cîţu a tranşat congresul PNL, astăzi în schimb în Parlament contaţi, veniţi la vot, votaţi împotriva lui Cîţu”, a afirmat Simonis.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.