Preşedintele Partidului Social Democrat, Viorica Dăncilă, a anunţat, sâmbătă, decesul Simonei Marinescu, vicepreşedinte la organizaţia femeilor PSD din Timiş, care a suferit un infarct pe litoral.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Dăncilă a început conferinţa de presă susţinută după şedinţa Comitetului Executiv al PSD de la Mamaia, anunţând decesul unei colege. 
 
“Astăzi a avut loc un eveniment care ne-a întristat pe toţi. Este vorba de decesul colegei Simona Marinescu, vicepreşedintele organizaţiei femeilor social-democrate de la Timiş, care a decedat în urma unui infarct. Colega noastră era pe litoral împreună cu familia din data de 15 august, a participat la şcoala de vară, iar în această dimineaţă, aflându-se într-o vizită privată, i s-a făcut rău şi din păcate nu a mai putut fi salvată. Transmitem condoleanţe familiei şi acest eveniment ne-a marcat pe toţi”, a spus liderul PSD.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.