Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, anunţă că a avut o întâlnire online cu omologul din Republica Moldova cu care a discutat despre colaborare în domeniul muncii şi protecţiei sociale, dar şi despre sprijin în vederea aderării la Uniunea Europeană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Simona Bucura Oprescu anunţă pe Facebooc că a avut o primă întrevedere bilaterală, în format online, cu ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale din Republica Moldova, Alexei Buzu.

”L-am asigurat pe omologul din Republica Moldova de întreaga mea deschidere în ceea ce priveşte sprijinul în vederea aderării la Uniunea Europeană, inclusiv prin schimb de experienţă şi bune practici”, a transmis Ministrul Muncii.

Simona Bucura Oprescu a mai precizat că a convenit cu ministrul Alexei Buzu ca Inspecţia Muncii din România să continue să ofere training pentru inspectorii de muncă din Republica Moldova.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.