Silviu Mănăstire, moderator la B1 TV, a fost diagnosticat cu noul coronavirus. Informaţia a fost confirmată chiar de el, în cadrul emisiunii moderate de Tudor Muşat, relatează Pagina de media. Marţi seară, el l-a avut invitat pe Ludovic Orban, care luni şi-a anulat participarea la toate evenimentele din agenda, invocând faptul că una dintre persoanele alături de care s-a aflat în studioul unei televiziuni a fost diagnosticată cu COVID-19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Pagina de media relatează că Mănăstire a intrat în direct în producţia de duminică seara şi a vorbit despre infectare. Conform declaraţiilor sale, are o formă uşoară a bolii şi este asimptomatic.

„Deocamdată am o formă asimptomatică, în afara de pierderea mirosului şi gustului nu am şi alte simptome agresive. Am avut invitaţi mulţi la televiziune, a fost campanie electorală şi există forma asta pasivă a virusului, se transmite destul de rapid. Asimptomaticii transmit virusul şi nu poţi să îţi dai seamă când l-ai luat. Recomandarea mea este să vă protejaţi şi să respectaţi la sânge măsurile de protecţie”, a declarat moderatorul TV.

 
Silviu Mănăstire va lipsi de pe post în următoarele două săptămâni. El realizează emisiunea Dosar de politician, la B1 TV. 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.