Eurodeputatul PNL Siegfried Mureşan spune că, în calitate de europarlamentar, Mircea Diaconu nu a reuşit să obţină prea multe pentru români, însă a fost pe aceeaşi linie de discurs cu Liviu Dragnea şi PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Pe Mircea Diaconu l-am observat timp de 5 ani de zile cât a fost europarlamentar. Cu ce s-a remarcat pe durata mandatului său? În primul rând, a încercat chiar din primele luni de mandat să îşi aroge meritele pentru raportul meu prin care acordam 3,57 milioane de euro pentru muncitorii disponibilizaţi de la combinatul de sârmă de la Câmpia Turzii. Ulterior, domnul Diaconu a criticat avertismentele venite de la Comisia Europeană cu privire la Raportul MCV despre România”, afirmă Siegfried Mureşan.

Eurodeputatul PNL spune că se poate observa că Mircea Diaconu nu a reuşit să obţină prea multe pentru români, însă a fost pe aceeaşi linie de discurs cu Liviu Dragnea şi PSD.

„Cei care l-au votat pe Mircea Diaconu în urmă cu 5 ani de zile au toate motivele să se simtă păcăliţi. Au votat pe cineva care nu a făcut nimic în Parlamentul European pentru români. De aceea, vă spun şi acum: ocoliţi-l pe Mircea Diaconu cu ştampila pe buletinul de vot la alegerile prezidenţiale”, susţine Mureşan.

Pro România şi ALDE au anunţat, luni, că au decis să îl susţină pe candidatul independent la Preşedinţie Mircea Diaconu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.