Sevil Shhaideh, prima propunere a PSD pentru funcţia de premier, a susţinut, joi, la România TV, că în discuţiile cu preşedintele Klaus Iohannis şeful statului a lăsat impresia că va fi nominalizată, discutând inclusiv despre cum va fi organizată ceremonia de învestitură, iar ea nu a aflat de la preşedinte motivele respingerii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebată dacă discuţia avută cu preşedintele Klaus Iohannis la telefon, după ce a fost avansată ca propunere de către PSD, i-a lăsat impresia că va fi nominalizată, Shhaideh a confirmat.

"Discuţia a fost foarte, poate eu nu mă pricep şi nu ştiu tonul conversaţiilor la telefon, dar din ce am înţeles eu, o discuţie normală, naturală, chiar cum va fi ceremonia de învestire a Guvernului, adică eu personal, poate nu mă pricep să sesizez tonuri în conversaţie, nu am înţeles că ar fi o problemă, ar fi vorba de un refuz", a spus ea.

Shhaideh a adăugat că a discutat cu Iohannis despre bugetul pe 2017, despre echipa guvernamentală şi despre deficit. Întrebată dacă a aflat motivele refuzului, ea a negat.

"Ăstea sunt instrumentele dânsului, cum explică. Eu, personal, în schimb mă aşteptam măcar, aşa cum am vorbit la telefon şi mi-a zis să mă pregătesc şi am stat 5 zile şi am lucrat încontinuu, mă aşteptam măcar atât să-mi zică, măcar înainte, să mă cheme, din politeţe măcar", a spus Sevil Shhaideh.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.