Social-democrata Sevil Shhaideh a declarat, joi, la România TV, pe tema motivelor privind respingerea ei de către preşedintele Klaus Iohannis, că "refuză să creadă" că problemele invocate privind soţul ei şi legăturile cu regimul de la Damasc au sens şi că ar fi adevărate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Shhaideh a spus că în discuţia cu ea Klaus Iohannis nu a invocat eventuale vulnerabilităţi de securitate cu privire la nominalizare.

Întrebată dacă este de părere că anumite "vulnerabilităţi" ale soţului ei ar fi dus la decizia de respingere, Shhaideh a spus că nu vrea să creadă aşa ceva.

"Eu nu pot să cred, şi nici nu cred. Suntem o familie unită, împreună de foarte mulţi ani, ne-au cunoscut foarte multe persoane. Am fost în atâtea instituţii publice, ne-au verificat. Eu aşa zic, că s-au făcut verificări cu temeinicie. Refuz să cred că toată această discuţie în jurul soţului meu are vreun sens sau că are vreun procent de adevăr", a spus ea.

Preşedintele Klaus Iohannis a respins-o pe Sevil Shhaideh şi din motive de ţin de geopolitică şi securitatea statului, au declarat, pentru News.ro, surse oficiale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.