Premierul Ludovic Orban a transmis joi miniştrilor că nu trebuie să le pese de votul efectiv din comisiile parlamentare, de săptămâna viitoare, spunându-le acestora să trebuie să fie mândri de ceea ce au făcut în cele trei luni de guvernare. El a mai afirmat că trebuie puşi la punct “obraznicii” care au “făcut praf bugetul” sau au distrus imaginea României şi care acum încearcă să le dea lecţii. ”Nu ne judecă pe noi parlamentarii născuţi din pixul lui Dragnea”, a afirmat premierul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Ludovic Orban a transmis miniştrilor joi, la începutul şedinţei de guvern să fie la înălţime la audierile din comisii de săptămâna viitoare. 
“Vreau să vă readuc aminte că săptămâna viitoare luni, marţi şi miercuri sunt programate audierile în comisii. Domnul ministru Cîţu, săptămâna viitoare, luni, marţi, miercuri...tocmai de aia v-am atras atenţia că ştiu că sunteţi primul, sunt programate audierile în comisii. Aici vreau să fiţi la înălţime. Avem trei luni de mandat cu care am reparat multe din stricăciunile provocate de guvernările habarniste şi rău intenţionate PSD timp de trei ani de zile, avem cu ce ne prezenta în faţa comisiilor”, a afirmat premierul.
El a mai spus miniştrilor că nu trebuie să le pese de votul efectiv, că nu îi judecă pe ei “parlamentarii născuţi din pixul lui Dragnea”. 
“Nu trebuie să vă pese de votul efectiv, că nu ne judecă pe noi parlamentarii născuţi din pixul lui Dragnea, PSD-işti sau de alte culori, audierile vor fi publice, să arătăm foarte clar ce am găsit, ce prostii au făcut cei de dinaintea noastră, cum am reparat ce am putut repara şi mai ales care e viziunea noastră şi soluţiile pentru rezolvarea fiecărei probleme”, a declarat Orban.
El a mai afirmat că are aşteptări mari de la miniştri şi că aceştia au toate motivele să fie mândri pentru ce au făcut în aceste trei luni.  
“Am aşteptări mari de la dumneavoastră că practic în trei luni suntem într-o situaţia în care chiar avem toate motivele să fim mândri de ce am făcut şi acest lucru trebuie să se vadă la audieri şi mai ales mai trebuie puşi la punct în special obraznicii care, după ce au făcut praf bugetul, după ce au făcut praf toate sistemele publice, după ce au distrus imaginea României, încearcă acum să ne dea lecţii. Nu acceptăm lecţii de la ei, acceptăm lecţii de la alţii mai buni, mai ales dintre partenerii noştri”, a mai afirmat Ludovic Orban.
Audierile miniştrilor Cabinetului Orban ll sunt programate în 17,18, 19 februarie, votul în plen având loc în 24 februarie. Votul este considerat de PNL o oportunitate pentru declanşarea alegerilor anticipate.
De altfel, liderul USR, Dan Barna, a afirmat, după discuţii cu premierul Ludovic Orban, că perspectiva este "foarte clară": "Să picăm această primă propunere de Guvern care se află acum pe masa Parlamentului, pentru a ajunge la cea de-a doua nominalizare, care la rândul ei fiind respinsă, să intrăm în ceea ce aşteaptă toată România, respectiv alegeri anticipate". 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.