Senatul îşi deschide, pe 1 iunie, porţile pentru a treia ediţie a evenimentului Senatul Copiilor, între orele 10.00 şi 17.00, perioadă în care în care organizatorii propun numeroase activităţi dedicate copiilor, în instituţie şi în grădinile acesteia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Evenimentul găzduit de către Senatul Românei este organizat în parteneriat cu mai multe instituţii publice şi private şi organizaţii din România: UNICEF în România, Salvaţi Copiii, World Vision România, Crucea Roşie Română, Jandarmeria Română, Ministerul Afacerilor Interne, Poliţia de frontieră, Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, Primăria Municipiului Bucureşti şi un număr important de ambasade care asigură o gamă largă de activităţi culturale, educaţionale şi sportive, arată comunicatul de presă al forului legislativ.
 
Deschiderea oficială a evenimentului este programată la ora 10.30, când preşedinta interimară a Senatului Alina Gorghiu, împreună cu Anna Riatti – reprezentanta UNICEF în România, Gabriela Alexandrescu – preşedinta Salvaţi Copiii, Alteţa Sa Regală Principesa Sofia şi mai mulţi elevi olimpici internaţional, precum şi copii din Boardul Copiilor susţinut de UNICEF vor participa la o conferinţă de presă. Conferinţa are loc la nivel P1, în faţa biroului preşedintelui. 
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.