Senatul a adoptat hotărârea privind vacantarea funcţiei de preşedinte al forului legislativ, iar până la alegerea unui nou preşedinte, atribuţiile vor fi îndeplinite de Şerban Valeca (PSD).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prin hotărârea adoptată de plen în uninimitate, Senatul ia act de demisia lui Călin Popescu Tăriceanu şi declară vacantă funcţia de preşedinte al acestui for legislativ.

După adoptarea hotărârii, Tăriceanu a anunţat, de la tribună, că noul grup parlamentar format din senatorii ALDE şi cei ai PRO România va fi un grup parlamentar mixt cu titlul „Democraţia”.

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat, luni, că social-democraţii au decis să susţină candidatura lui Teodor Meleşcanu pentru funcţia de preşedinte al Senatului pentru că postul a fost al ALDE. ”Am vrut să arătăm că suntem corecţi până la capăt”, a spus Dăncilă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.