Senatorul PSD Nicolae Marin a anunţat, vineri, într-o postare pe Facebook, că demisionează din partid şi din funcţia de chestor al Senatului, urmând să activeze ca independent până când se va implica într-un nou proiect politic. "Constat că dezbaterile provocate de mine în ultima perioadă în PSD Galaţi au deranjat şi am fost izolat", a afirmat el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Într-o democraţie sănătoasă dezbaterea şi competiţia sunt încurajate pentru că aduc progres. Constat că dezbaterile provocate de mine în ultima perioadă în PSD Galaţi au deranjat şi am fost izolat", arată Nicolae Marin, într-o postare pe Facebook.

El adaugă că demisionează din PSD şi din funcţia de chestor al Senatului.

"Pentru binele tuturor am hotărât să renunţ la calitatea de membru PSD şi la funcţia de Chestor al Senatului şi voi activa ca senator independent până când mă voi implica într-un alt proiect politic. Le mulţumesc celor care susţin demersul meu chiar dacă n-au avut curajul să vorbească, deocamdată, în public!", scrie el.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.