Senatorul PSD Lucian Romaşcanu îl felicită pe preşedintele Camerei Deputaţilor Ion Marcel Ciolacu pentru preluarea conducerii interimare a partidului şi urează mult succes echipei. El o felicită şi pe Viorica Dăncilă, despre care afirmă că este de apreciat pentru că şi-a asumat demn rezultatele şi a plecat cu fruntea sus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Felicitări Ion Marcel Ciolacu şi mult succes echipei! Sunt convins că este cea mai bună decizie pentru PSD, iar viitorul va arăta asta.

PS: Viorica Dăncilă este de apreciat, a făcut ceea ce puţini fac în România: şi-a asumat demn rezultatele şi a plecat cu fruntea sus. Felicitări!”,scrie Romaşcanu pe Facebook.

Viorica Dăncilă a demisionat de la conducerea PSD după o şedinţă de şase ore a conduceerii partidului, iar preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu a devenit preşedinte interimar,. Dăncilă a declarat că a înţeles opinia colegilor şi că este necesară o resetare a partidului. Marcel Ciolacu a precizat că toată lumea a avut ocazia să îşi spună punctul de vedere, a anunţat că Dăncilă va reveni la conducerea organizaţiei de femei şi a anunţat noua formulă de conducere. Întrebat ce îl recomandă pentru a conduce partidului, Ciolacu a menţionat faptul că este preşedintele Camerei, dar că mai are şi alte calităţi. El a mai spus că perioada în care PSD era condus de un tătuc s-a încheiat, iar acum este condus de o echipă.

Luni, după anunţarea rezultatului alegerilor, Romaşcanu afirmă că demisia este”o instituţie fundamentală a caracterului, corectitudinii şi responsabilităţii în democraţie” şi ironiza argumentul Vioricăi Dăncilă conform căruia nu demisionează pentru că nu poate lăsa partidul la greu, subliniind că tocmai ”ajunsul la greu” face necesar gestul demisiei. În opinia senatorului PSD, câteva demisii sunt necesare, utile şi vor fi o dovadă de onoare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.