Senatorul Liviu Voiculescu a fost ales, vineri seară, preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PNL Olt. Preşedintele PNL, LUdovic Orban, care a participat la Conferinţa de alegeri i-a transmis felicitări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liviu Voiculescu a fost singurul candidat înscris în cursă.

”Salut victoria din organizaţia PNL Olt şi îl felicit pe Liviu Voiculescu pentru votul de încredere primit. Nu cred că există filială Judeţeană în care eu să fi fost de mai multe ori, decât in cea de la Olt. De multe ori îmi vine să-i invit pe colegii mei, din anumite filiale din Ardeal, care îşi fac campanie prin adunări publice, să vină să facă campanie în Judeţul Olt, să vadă de câte ori trebuie să treci pe la poarta unui om, ca să fii cât de cât convins că te votează. Aş vrea să-i văd cum ar rezista ameninţărilor, presiunii, terorii permanente pe care au avut-o, în general, baronii PSD în judeţele din Oltenia şi din Sudul României. Pentru a câştiga un vot în Olt, în Dolj, în Gorj, în judeţele din sud, trebuie să munceşti de trei ori, de cinci ori, poate de şapte ori mai mult decât ca să câştigi un vot în filialele din Ardeal”, a scris, vineri seară, pe Facebook, Ludovic Orban.

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.