Cristian Bodea a fost subiect de discuţie, marţi, în şedinţa grupului PNL din Senat, preşedintele comisiei juridice, Cătălin Boboc propunând retragerea sprijinului politic pentru funcţia de chestor pe care acesta o deţine în Biroul Permanent al Senatului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Senatorii PNL sunt deranjati de atacurile lui Cristian Bodea la adresa conducerii partidului, ca urmare a rezultatelor obţinute la alegerile locale, potrivit unor surse din PNL. În plus, preşedintele Comisiei juridice, Cătălin Boboc a reclamat faptul că Bodea nu a dorit să voteze, marţi, pentru un aviz favorabil al candidaturii Monei-Lisa Neagoe pentru un post de judecător la Curtea Constituţională, propusă de către PNL.

Întrebat cum comentează criticile aduse de colegi, Cristian Bodea a declarat, marţi, pentru News.ro: ”Este o încercare puerilă de a-mi închide gura, dar nu realizează că prin astfel de gesturi ciobăneşti îmi validează criticile şi plângerile de zombificare a partidului. «Partidul sunt io!» nu e o gândire liberală. Poate, însă, că în Deal (dealul Palatului Cotroceni - n.red.) nu se mai doreşte un partid liberal, ci unul servil.”

Senatorul PNL Cristian Bodea a declarat, luni, că în urma rezultatului de la alegerile locale, filiala Bucureşti trebuie decapitată şi a arătat că în acest moment există riscul ca partidul să cadă sub pragul de 30% la nivel naţional, ceea ce îl aduce la nivelul din momentul fuziunii. Bodea mai susţine că PNL trebuie să se delimiteze de preşedintele Iohannis.

”În primul rând, trebuie să plece toţi cei care au contribuit la dezastrul de la Bucureşti, toată echipa de acolo, cei care au coordonat, au gândit, au coordonat. Toţi sunt varză”, a spus Bodea, precizând că rezultatul de la Bucureşti este efectul lipsei de strategie a echipei de la Capitală. 

Cristian Bodea a acuzat ”mascarada care a avut loc la Bucureşti, cu cei patru candidaţi, începând cu Cristian Buşoi”. ”De la Buşoi, încolo, trebuie să plece toţi, pentru că aud că ar fi Buşoi noua variantă de conducere a PNL. Care Buşoi? Care a fost candidat şase luni şi nu a făcut nimic, cu sprijinul şi lăudându-se că este omul lui Iohannis?”, a spus Bodea.

Cristian Bodea a afirmat că ”organizaţia de Bucureşti trebuie decapitată şi trebuie aduşi oameni noi”.

Senatorul PNL a atras atenţia că există în acest moment riscul ca PNL să cadă sub 30%.  ”Asta înseamnă că avem scorul fuziunii. Şi atunci, unde mama naibii este aportul lui Iohannis? De ce am fost obligaţi în partid să facem sluj la Iohannis, să îl lăudăm pe Iohannis?”, a comentat Cristian Bodea. 

Senatorul PNL a arătat că, în acest moment, ”partidul trebuie să se delimiteze de Iohannis”.  ”Asta este prioritatea numărul unu, să îşi facă personalitate, noi avem un partid zombi, nu avem personalitate”, a spus senatorul liberal, adăugând că s-a văzut cât de apreciat este Klaus Iohannis, pentru că PSD a crescut în preferinţele electoratului. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.