Purtătorul de cuvânt al PSD, senatorul Radu Oprea, a anunţat, luni, că, în ceea ce priveşte solicitarea referitoare la Florin Bodog, senatorii formaţiunii vor vota ”în conformitate cu raportul Comisiei juridice”. ”Nu este corect pentru mine să mă antepronunţ când nu ştiu care va fi raportul acestei Comisii”, a afirmat Oprea, când i s-a atras atenţia că, cel mai probabil, raportul va fi de ridicare a imunităţii, în condiţiile în care coaliţia are majoritate în Comisia juridică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Despre colegul nostru senatorul Florian Bodog am hotărât ca mâine, la 11.30, să avem o şedinţă a Grupului senatorilor PSD şi că decizia este să votăm în conformitate cu raportul Comisiei juridice”, a declarat Radu Oprea, luni, într-o conferinţă de presă.

Întrebat dacă PSD va vota pentru ridicarea imunităţii, având în vedere că, cel mai probabil, asta va propune Comisia, în condiţiile în care coaliţia are majoritate, Bodog a afirmat: ”Vom vota în confrmitate cu raportul Comisiei juridice. Nu este corect pentru mine să mă antepronunţ când nu ştiu care va fi raportul acestei comisii. Decizia noastră este fermă de  a vota în conformitate cu acest raport”.

Comisia juridică din Senat îl audiază luni pe social-democratul Florian Bodog, în contextul cererii DNA privind avizarea urmăririi penale pentru fapte din perioada în care era ministru al Sănătăţii

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.