Grupul din Senat al Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR) a anunţat, luni, venirea în Parlament a prim-ministrului Nicolae Ciucă şi a ministrului Afacerilor Interne Lucian Bode, la plenurile „Ora prim-ministrului”, respectiv „Ora Guvernului”. La invitaţia AUR, premierul va răspunde în privinţa achiziţiei dozelor de vaccin anti-COVID-19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Este de notorietate publică faptul că România va mai primi şi achita vaccinuri în valoare de 790 de milioane de Euro. În ceea ce-l priveşte pe ministrul Lucian Bode, acesta va da socoteală în faţa Parlamentului în privinţa funcţiei pe care o deţine secretarul de stat Raed Arafat în cadrul DSU, în condiţiile unor suspiciuni rezonabile exprimate recent în spaţiul public în privinţa unei potenţiale uzurpări de calităţi oficiale.”, mai arată comunicatul de presă al AUR. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.