Liderul PSD Iaşi, Maricel Popa, afirmă că municipiul rămâne fără primar exact în perioada în care se lucrează la bugetul local, el adăugând că firesc ar fi ca edilul ieşean să facă un pas în spate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Liderii locali ai PNL au reuşit să mai dea o lovitură Iaşiului. Cel mai important municipiu al ţării, capitala culturală a României a rămas fără primar pentru 60 de zile, exact în perioada în care se lucrează la bugetul pentru acest an. Situaţia juridică a primarului municipiului Iaşi se complică de la o zi la alta. Este o situaţie extrem de gravă care nu face cinste Iaşiului şi care pune în pericol proiectele de dezvoltare ale municipiului. 

Firesc ar fi ca primarul să facă un pas în spate şi să lase organele de cercetare penală să îşi finalizeze verificările, iar justiţia să îşi spună cuvântul", a scris liderul PSD Iaşi, Maricel Popa, pe Facebook. 

El adaugă că nu vede cum liberalii de la Primăria municipiului şi de la Consiliul Judeţean îşi mai pot face treaba pentru care i-au ales ieşenii. "Ambii (Mihai Chirica şi Costel Alexe – n.r.) au mandate de la ieşeni să îi reprezinte pentru patru ani, dar, mă întreb, oare ieşenii mai vor acum să fie reprezentaţi de oameni acuzaţi într-o multitudine de dosare penale şi care sunt acuzaţi de fapte care îndepărtează de Iaşi orice investitor? Dincolo de disputele politice, este timpul ca liderii liberali de la CJ şi Primărie să se gândească serios dacă mai pot face lucruri bune pentru ieşeni", afirmă şeful PSD Iaşi, senatorul Maricel Popa. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.