Liderul PSD Iaşi, senatorul Maricel Popa, acuză absenţa reprezentanţilor de la CNAIR de la şedinţele lunare în care se discută despre autostrăzile Moldovei, susţinând că şeful CJ Iaşi, Costel Alexe, este cel care le cere şefilor Companiei să nu vină la reuniunile de la Prefectura Iaşi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Maricel Popa a afirmat, sâmbătă, într-un comunicat de presă, că este surprins de adresa pe care Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a transmis-o zilele trecute către Instituţia Prefectului Iaşi, prin care CNAIR anunţă că nu va mai participa la şedinţele lunare în care discută despre stadiul autostrăzilor A7 şi A8.

"Am spus în repetate rânduri că politica şi orgoliile personale nu îşi au locul atunci când sunt în joc investiţii menite să schimbe în bine viaţa oamenilor. Tocmai de aceea trag un semnal de alarmă asupra comportamentului josnic de care dă dovadă penelistul Costel Alexe (şeful CJ Iaşi – n.r.), cel care încearcă să tergiverseze întâlnirile pe care le avem pe tema autostrăzilor din regiunea Moldovei. Concret, penelistul din fruntea judeţului consideră că are dreptul să îi ceară directorului CNAIR, tot penelist şi el, să sară peste şedinţele organizate la Prefectura Iaşi, politizând într-o manieră neprincipială proiectele autostrăzilor A8 şi A7", a declarat liderul social democraţilor ieşeni, Maricel Popa.

Şeful PSD Iaşi a susţinut că toate acestea se întâmplă în contextul în care s-a ajuns la un consens în ceea ce priveşte investiţia pentru A8 Ungheni-Iaşi-Târgu Mureş, iar pentru A7 Ploieşti-Paşcani, pe două din cele trei secţiuni, lucrările sunt deja în desfăşurare.

"Sper ca nu prăbuşirea din sondaje a liberalilor ieşeni să fie principalul motiv care a condus la o astfel de intervenţie. Şiretlicurile cu iz politic şi orgoliile nu au ce căuta aici! Întreaga Moldovă aşteaptă implementarea acestui proiect, iar cine îi va sta în cale va trebui să-şi asume responsabilitatea în faţa oamenilor! Îi atenţionez şi pe cei de la CNAIR să înţeleagă foarte clar că reprezintă o instituţie care lucrează în beneficiul românilor şi nu al lui Costel Alexe. Aceste întâlniri de la Iaşi trebuie să continue, iar CNAIR trebuie să participe aşa cum a făcut-o şi până acum", a declarat senatorul Maricel Popa.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.