Liderul PNL Iaşi, deputatul Alexandru Muraru, afirmă că Dacian Cioloş, co-preşedinte USR PLUS, este pe aceeaşi lungime de undă cu Marcel Ciolacu când îl atacă pe preşedintele Klaus Iohannis şi că ambii au probabil acelaşi consultant, pe “păpuşarul“ Dâncu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Deputatul liberal Alexandru Muraru susţine, într-un comunicat de presă, că Dacian Cioloş este “un lider absent şi dezinteresat de ce se întâmplă în România“, dar că are mereu de comentat doar atunci când este vorba să atace partenerii de coaliţie sau pe preşedintele României.

“Dacian Cioloş este pe aceeaşi lungime de undă cu Marcel Ciolacu când îl atacă pe Preşedintele Iohannis. Probabil au acelaşi consultant: păpuşarul Dâncu care i-a condus guvernul cât i-a fost vicepremier. (...) Dacian Cioloş are obiceiul de a sa căţăra pe subiecte cu iz de scandal doar pentru a mai puncta apariţii mediatice. Poate aşa consideră că poate compensa absenţa fizică sau sărăcia de idei cu privire la guvernarea României“, a declarat şeful PNL Iaşi, Alexandru Muraru.

Deputatul liberal consideră că Dacian Cioloş ar fi mai câştigat dacă ar investi la fel de mult timp pentru a face ceva pentru România pe cât investeşte în denigrarea partenerilor de coaliţie.

“Din păcate, domnul Dacian Cioloş toată viaţa politică s-a căţărat pe munca altora şi acelaşi principiu îl aplică şi acum: se urcă pe subiecte când e rost de imagine pe spatele unor probleme dezbătute cu mult patos“, afirmă şeful PNL Iaşi, Alexandru Muraru.

Co-preşedintele USR PLUS, europarlamentarul Dacian Cioloş, a declarat vineri că informaţiile privind trecutul premierului Florin Cîţu reprezintă "o problemă gravă" care, chiar dacă nu mai are efecte juridice, ţine de etică şi de morală.

Cioloş a spus că USR-PLUS aşteaptă clarificări din partea PNL, formaţiunea care l-a susţinut pe Cîţu pentru şefia Guvernului.

"E o problemă gravă. Chiar dacă nu are consecinţe juridice, pentru că au trecut 20 de ani, e o problemă de etică, de morală. Aşteptăm clarificări de la partenerii noştri de guvernare, de la PNL, care au propus candidatul. Am vrea să ştim şi dacă preşedintele Johannis a avut cunoştinţă sau nu în momentul în care l-a desemnat pe Florin Cîţu premier”, a declarat Dacian Cioloş, într-un interviu acordat pentru Ziarul de Iaşi.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.