Liderul filialei municipale a PNL Iaşi, deputatul Marius Bodea, a declarat că hotărârea aducerii primarului Mihai Chirica în PNL îl mâhneşte profund, precizând că înţelege realitatea unor calcule pragmatice pe termen scurt, dar că pe termen lung, este o decizie greşită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Ieri (marţi – n.r.), conducerea centrală a PNL, în prezenţa domnului Costel Alexe, preşedintele PNL Iaşi, mi-a prezentat decizia de a-l aduce în PNL Iaşi pe domnul Mihai Chirica şi de a-l desemna candidat pentru un nou mandat de primar. Este o decizie care mă mâhneşte profund. Mi-aş fi dorit ca decizia să fie explicată asumat de către colegii mei încă din momentul în care a încolţit această idee. Împreună cu colegii mei, cei care cred în continuare că Iaşiul merită mai mult, vom stabili ce trebuie făcut mai departe, dar vă asigur că nu voi fi adeptul unor răfuieli publice care să genereze un prejudiciu partidului de care aparţin de 22 de ani”, susţine liderul filialei municipale a PNL Iaşi, Marius Bodea, într-un comunicat de presă.

Marius Bodea adaugă că justificarea ce stă în spatele acestei dezicii politice a fost ca ”domnul Costel Alexe (liderul filialei judeţene PNL Iaşi – n.r.) să îşi maximizeze şansele pentru câştigarea Consiliului Judeţean Iaşi, fructificând un potenţial aport electoral suplimentar pe care i l-ar aduce candidatul Mihai Chirica şi pentru a maximiza inclusiv scorul politic local”.

”Pot înţelege realitatea unor astfel de calcule pragmatice, pentru a obţine un scor politic pe termen scurt, dar, pe termen lung, este o decizie greşită.  Din toată această poveste, au sigur de câştigat doi oameni. Pierd însă liberalii autentici şi mai ales ieşenii care cred într-o reformare a administraţiei publice locale. Un partid puternic, cum este astăzi PNL, cu toată determinarea sa, nu va putea schimba metehnele unui individ care a crescut în administraţie timp de 18 ani la pieptul PSD”, a mai spus preşedintele organizaţiei municipale PNL Iaşi, Marius Bodea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.