O şedinţa comună a Parlamentului României şi Parlamentului Republicii Moldova este programată, astăzi, la Chişinău, la finalul acesteia urmând a fi adoptată o Declaraţie comună.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

Potrivit Senatului Româniai, la şedinţa comună programată la ora 10.00 din partea Parlamentului ţării noastre vor participa preşedintele Senatului, Florin Vasile Cîţu, preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, senatori şi deputaţi.

În program este inclusă şi o ceremonie de depunere de coroane de flori de către preşedintele Senatului şi preşedintele Camerei Deputaţilor la monumentul lui Ştefan cel Mare şi Sfânt.

La finalul şedinţei celor două Parlamente, va fi adoptată o Declaraţie comună.

Ulterior, preşedinţii Parlamentelor României - Florin-Vasile Cîţu, Marcel Ciolacu - şi Republicii Moldova - Igor Grosu - vor susţine o conferinţă de presă.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.