Liderii coaliţiei guvernare s-au întâlnit, luni, la Guvern, pentru a discuta pe tema bugetului de stat pe 2023, care urmează să fie aprobat de Executiv şi trimis în Parlament în perioada imediat următoare. Potrivit unor surse politice, în şedinţă s-a agreat procentul de 7,21% din PIB pentru investiţii, anul viitor, la propunerea premierului Nicolae Ciucă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Guvernul se află pe ultima sută de metri cu reaslizarea proiecţiei bugetare pe anul viitor. În şedinţa coaliţiei s-a stabilit procentul de 7,21% din PIB pentru investiţii, pentru 2023, la propunerea premierului Nicolae Ciucă, au precizat sursele citate.

Bugetul de stat pe 2023 urmează să fie aprobat de Executiv şi trimis Parlamentului.

Coaliţia vrea ca bugetul pe anul viitor să fie adoptat în Parlament până la mijlocul lunii decembrie, o premieră ţinând cont că anii trecuţi discuţiile se prelungeau până la începutul anului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.